[ad_1]


Acumularea de mucus in plamani duce la dificultati de resipratie si disconfort major. In astfel de cazuri, oamenii apeleaza adesea la diverse medicamente sau siropuri care se gasesc in farmacie si care sunt adesea, nu doar ineficiente, ci si scumpe.

Daca doresti sa elimini mucusul acumulat in plamani incearca reteta noastra.

Ai nevoie de:

  • 1 radacina de ghimbir (aproximativ 8 cm lungime)
  • 1-1.5 litri apa
  • Ulei de cocos
  • Miere de albine
  • Otet de mere

Mod de preparare:

Se curata ghimbirul de coaja, se spala si se taie in bucati mici. Se pun bucatile de ghimbir intr-o oala si se toarna aproximativ 1-1.5 liti de apa.

Se pune oala pe aragaz, iar cand apa incepe sa fiarba, se acopera cu un capac. Se fierbe ghimbirul timp de aproximativ 15 minute.

Se lasa apoi apa sa se raceasca, dupa care se scurge si se toarna intr-un recipient din sticla cu capac. Se pastreaza la frigider pana la 48 de ore.

Se toarna aproximativ 200 ml intr-un pahar si se consuma de 3-4 ori pe zi. Se adauga o lingurita de ulei de cocos, miere de albine si otet de mere, si se bea. Ca urmare, productia de mucus din plamani va scadea in decurs de 1-2 zile, caile respiratorii vor fi curatate, iar respiratia va fi mult mai buna.

Pregateste intotdeauna acest remediu pe baza de ghimbir cand se acumuleaza prea mult mucus in plamani.

Prin fierbere, se reduce cantitatea de sbustante benefice, cum ar fi vitaminele sau enzimele. Cu toate acestea, aceasta reteta este despre obtinerea ingredientelor active din ghimbir.

[ad_2]

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *