[ad_1]

Machiajul înfrumusețează o femeie, ascunzând imperfecțiunile și subliniind frumusețea. Există diferite tipuri de machiaj: simplu (apropiat de natural, unde se folosește un minim de produse cosmetice) și machiaj sofisticat (gene false, un strat gros de fond de ten etc.).

Femeile noastre s-au îndrăgostit de ambele machiaje. A doua opțiune este ideală pentru ședințe foto, spectacole și sărbători. Cu toate acestea, nu arată foarte plin de viață, deoarece toate straturile de machiaj sunt vizibile. Astăzi vreau să vă arăt cum arată frumusețea asiatică. Și de ce nu ar trebui să crezi în aspectul frumos al femeilor asiatice.
În această fotografie este aceeași fată!


O perucă, lentile, un nas fals, mult machiaj și atribute speciale ajută femeile asiatice să arate complet diferit.
Lentilele sunt foarte frecvent folosite în rândul asiaticilor. La urma urmei, a întâlni o culoare diferită a ochilor, în afară de maro, este o mare raritate.

De asemenea, uitându-vă la această fotografie, puteți vedea că fața fetei a crescut foarte mult în lățime. Fie a scos filtrul, fie dispozitive speciale îi strâng ovalul feței.
Cu și fără machiaj!
După cum puteți vedea, fetele asiatice au o față strânsă. Aceste curele sunt ca o bandă scotch obișnuită.
Cu această bandă pentru față, femeile asiatice își ridică și pleoapele pentru a-și mări vizual ochii.
Toate acestea sunt făcute pentru frumusețe. În țările asiatice, o față în formă de V este considerată frumoasă. Ochii mari, nasul mic, sprâncenele drepte și pielea strălucitoare – acestea sunt standardele de frumusețe pentru carele doresc mulți asiatici.
Transformarea șocantă a unei fete.

Acesta este motivul pentru care nu ar trebui să aveți încredere în fotografiile frumoase de pe Internet. Toate acestea nu sunt reale: fie deasupra capului, fie făcute. Este foarte rar când se găsesc femei asiatice cu astfel de caracteristici.

[ad_2]

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *