[ad_1]

Deținerea unui capital imens și conducerea unei afaceri o pot face nu numai bărbații puternici, ci și pentru femeile motivate. Apariția lor este departe de a fi cel mai important lucru în construirea perspectivelor pentru viitor.

Alice Walton


Fiica lui Sam Walton, fondatorul celui mai mare lanț de comerț cu ridicata și cu amănuntul din lume Walmart. După ce a moștenit averea multimilionară a tatălui ei, în ultimii ani a ocupat funcții de conducere în clasamentul celor mai bogate femei din lume. Fiind o persoană contradictorie, și-a schimbat ocupația de mai multe ori, ocupându-se ba cu finanțele, ba cu caii. A fost căsătorită de două ori, dar ambele căsnicii s-au încheiat rapid.

Françoise Bettencourt

După ce a îndepărtat-o ​​pe Alice Walton de pe onorabilul prim loc în 2019, Françoise Bettencourt a devenit cea mai bogată femeie din lume. Fiind singurul moștenitor al fondatorului L’Oréal, care a lucrat acolo începând cu vârsta de 15 ani, miliardarul recunoaște că afacerile și faima nu sunt pentru ea. Prin urmare, Françoise apare rar la recepțiile sociale, nu urmărește tendințele modei și nu folosește serviciile stiliștilor.

Julia Koch


După ce a devenit soția coproprietarului Koch Industries, Julia și-a părăsit poziția anterioară și s-a dedicat în întregime familiei sale. Cu toate acestea, lucrul ca asistent al lui Adolfo Dominguez și-a pus amprenta asupra stilului și manierelor ei. Julia ar putea străluci cu ușurință la recepțiile sociale, arătându-și ținutele rafinate, dar apare în public destul de rar.

Mackenzie Scott (Bezos)

Divorțul de Jeff Bezos, fondator și CEO al Amazon, a făcut din Mackenzie una dintre cele mai bogate femei din lume. În același timp, foștii soți au împărțit averea în mod pașnic, îndrumați de bunul simț și de atitudine respectuoasă unul față de celălalt.

Jacqueline MarsAntropolog de profesie, ea s-a alăturat în cele din urmă afacerii familiei și a devenit proprietarul unei treimi din acțiunile companiei Mars Incorporated. A fost căsătorită de două ori, dar ambele căsătorii au durat puțin timp.


Yang Huiyan

După ce Yang Guoqiang i-a donat fiicei sale 70% din Country Garden Holdings, Yang Huiyan a devenit cea mai bogată femeie din China. După ce a preluat funcția de director executiv, acțiunile companiei au început să crească, creșterea averii cu un ordin de mărime în primele luni de muncă.

Charlene de Carvalho-Heineken

După moartea tatălui ei în 2002, Charlene a preluat conducerea companiei Heineken pe care a fondat-o, precum și 25% din acțiuni. Administrând a treia cea mai mare fabrică de bere din lume, femeia de afaceri a făcut pași mari în extinderea producției și a dublat mai mult decât averea familiei sale.

Laurene Jobs

Văduva lui Steve Jobs nu numai că a moștenit majoritatea activelor soțului ei, inclusiv acțiuni la Apple Inc., dar deține și 7,8% din acțiunile companiei Walt Disney. Lauren este un investitor priceput și este fondatorul Emerson Collective, un fond de educație și investiții sociale.

Gina Rinehart

După ce a moștenit proprietatea Hancock Prospecting de la tatăl ei, Lang Hancock, Gina a fost considerată cea mai bogată femeie de pe planetă timp de câțiva ani la rând. Cu toate acestea, în 2019 a scăzut pe locul 36 în clasament, cu o avere de 13,5 miliarde de dolari.

 

[ad_2]

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *